Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Natasha skal selge truser til jul

Nå kan julerushet starte i hodene på landets kvinnesakskvinner og -menn. I ukene framover vil en komfortabelt antrukket Natasha Henstridge (21) lyse mot deg fra tusenvis av boards landet over. Årets undertøysmodell fra Hennes & Mauritz har også en lettkledd fortid fra filmbransjen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lettkledde jenter i desember har vært en årlig anakronistisk «gave» fra Hennes & Mauritz siden 1990. I år skal vi stå i morgenkalde buss-skur og skimte canadiske Natasha gjennom snøfillene. Datter av bygningsarbeideren Brian og husmoren Helen, og oppvokst i småbyen Fort McMurray i delstaten Alberta.

- Jeg skal bli modell og skuespiller, erklærte hun som 7-åring.

Halvnaken på film

Like mange år seinere var hun på plass i New York som modell. En rakettkarriere var i gang.

Og toppløsbildet som ledsager denne artikkelen viser også at hun kom seg inn i filmbransjen. Men det er ikke av typen «Jeg var ung og trengte pengene». Science fiction-thrilleren «Species» hadde toppnavn som Ben Kingsley og Michael Madsen på rollelisten. Natasha spilte Sil, hvis mål i livet var å finne en mann å få barn med. Hun sprang halvnaken rundt halve filmen, men fikk gode faglige kritikker.

Temperament

Men modellkarrieren har vært det viktigste hittil. Allerede som 15-åring var hun på coveret på magasinet Cosmopolitan. Kanskje har du også kjent henne igjen fra annonser for Oil of Ulay og Old Spice.

Av andre sentrale opplysninger ser vi ingen grunn til å holde skjult at hun rager 180 centimeter over vår felles jord, liker å se på «Ricki Lake» på TV og har stor glede av å lage mat hjemme.

Kjæreste? Ingen.

- Jeg er ikke så god på forhold. Ingen holder ut med mitt dramatiske temperament, har hun sagt i et intervju med People Magazine.

God jul!

FILMDEBUT: Hennes & Mauritz-dama spilte en halvnaken mannejeger i science fiction-filmen «Species».