Nathan (14) ble slukt av bassenget i Thailand

Skulle bare hente dykkerbrillene sine på bunnen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 14 år gamle Nathan Clark fra Hull i England var på besøk i badelandet Pattaya Water Park fredag.

Plutselig så ikke hans thailandske stemor ham igjen. Hun oppdaget imidlertid at risten ned til en virvelmekanisme på bassengbunnen var åpen, melder den thailandske lokalavisa Pattaya Daily News.

Hun greide å overbevise bassengpersonalet om å være med å lete etter sønnen. Etter en stund fant de Nathan (14) død i motorrommet under virvelen.

Skulle hente brillene
Det ble da anslått at Nathan hadde vært død i cirka en time.

Politiet mener nå at gutten løftet på risten, og så ble sugd ned i motorrommet under bassenget. Skadene som er funnet på gutten antyder at han ble fanget i mekanikken på virvelen.

Ifølge lokalavisa skal også Nathans bror Rhys (15) ha hjulpet til med å få løftet av risten som ledet ned til bassengvirvelen.

Årsaken til at Nathan ville løfte risten, er ifølge britiske The Sun at han hadde mistet svømmebrillene sine gjennom risten, og ville hente dem.

Ble ikke trodd
De to guttene hadde nettopp forlatt skolene sine på Isle of Man fordi faren deres skulle flytte til India.

Ifølge Pattaya Daily News er Nathans familie svært opprørte over at det tok så lang tid før bassengpersonalet trodde på at Nathan hadde forsvunnet gjennom bassenggulvet.

Storebroren Rhys var ifølge The Sun så sint at han har startet en blogg om saken.

- Livvaktene sa vi skulle slutte å tulle. De sa at det var umulig å løfte risten fra bassengbunnen, sier Rhys til den britiske tabloiden.

Men politiets undersøkelser i Pattaya Water Park nå i helga viser at et menneske lett kan greie å løfte den 21 kilo tunge rista.

ÅSTEDET: Her, i Pattaya Water Park i Thailand, mistet 14 år gamle Natham Clark livet fredag.
ÅSTEDET: Her, i Pattaya Water Park i Thailand, mistet 14 år gamle Natham Clark livet fredag. Vis mer