Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

NATO-angrep også om dagen

NATO-fly fortsatte i formiddag angrepene mot mål i Kosovos hovedstad Pristina. Kosovoalbanske flyktninger fortsetter samtidig å strømme til Makedonia og Albania.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Pristina var det mulig å høre flere eksplosjoner i morges. Luftvernsirenene ble også slått på i Beograd og i flere andre byer.

I Kosovo var det i dag ikke lenger mulig å få inn serbiske TV-sendinger etter at NATO-fly ødela en fjernsynssender ved Golec nær Pristina i går kveld.

De jugoslaviske TV-kanalene 1, 2 og 3 og det serbisk-drevne lokalfjernsynet TV Pristina kunne ikke lenger tas inn, sa øyenvitner.

Mobilnettet og telefonnettet fungerer heller ikke.

Ved grenseovergangen i Blace i Makedonia forsøkte minst 200 kosovoalbanere å ta seg inn over grensen til Makedonia.

Jugoslavia åpnet den viktigste grenseovergangen til Albania igjen sent i går og slapp ut nærmere 2.000 kosovoalbanere. Men så ble overgangen stengt igjen.

Det var den første større flukten over grensa siden serberne stengte grenseovergangene for tre dager siden og stanset masseflukten.

(NTB)