Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

NATO: Luzane-bro ikke på angrepslisten

En bro ved Luzane i Kosovo der serbiske meldinger sier at en NATO-rakett drepte minst 23 mennesker i en buss, sto ikke på NATOs liste over angrepsmål. Det sier militære kilder i Brussel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Den var ikke på listen over angrepsmål. Det betyr ikke at det ikke kan ha skjedd. Det fins noe sånt som «sekundære» mål, tilfeldige mål. Men denne var ikke på listen, sier kilden ved NATO-hovedkvarteret til Reuters.

Delt i to

Det offisielle jugoslaviske nyhetsbyrået Tanjug meldte lørdag at minst 23 busspassasjerer mistet livet da NATO-fly gikk til angrep mot broen to mil nord for provinshovedstaden Pristina. Bussen ble truffet av en rakett og delt i to. Den ene halvparten av bussen styrtet av den ødelagte broen, meldte Tanjug. Opplysningene er ikke bekreftet av uavhengige kilder.

NATO-fly gjennomførte mer enn 600 tokt over Jugoslavia fra fredag kveld og angrep blant annet kommunikasjonsnettverket til den jugoslaviske hæren, sier en høyerestående NATO-tjenestemann.