Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

NATO trapper opp angrep

NATO-fly gjennomførte natt til i dag 741 tokter mot mål i Jugoslavia, og dette er det høyeste antallet siden angrepene startet for vel to måneder siden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Allierte fly fortsatte sin intense kampanje mot serbiske bakkestyrker i Kosovo og mot et vidt spekter av andre mål rundt om i Serbia, het det i en uttalelse fra NATO-hovedkvarteret i Brussel.

Øyenvitner i byen fortalte om voldsom bombing, som ble besvart med intens luftvernild, og tre mennesker skal ha mistet livet da NATO-raketter slo ned i industriområdet Ralja sør for sentrum.

Flyalarmen gikk i Beograd rett etter klokken 2230 lokal tid onsdag kveld, og en halv times tid senere kunne det høres tre voldsomme eksplosjoner sør for hovedstaden, meldte det statlige nyhetsbyrået Tanjug.

Ifølge byrået traff en rakett en bygning som tilhører det jugoslaviske handelsdepartement i Novi Beograd, tvers overfor Beograds sentrum på den andre siden av elva Sava. Denne bygningen ligger like ved Kinas ambassade, der tre mennesker ble drept av en NATO-bombe 7. mai.

(NTB)