Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nattens søk etter Sigrid (16) ga ingen resultater

Politiet har fortsatt håp om å finne jenta i live.

STORE MANNSKAPER: Frivillige og profesjonelle har søkt etter Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) etter at hun forsvant natt til søndag. Her forbereder frivillige seg til nattens søk. Foto: Daniel Laabak/Dagbladet
STORE MANNSKAPER: Frivillige og profesjonelle har søkt etter Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) etter at hun forsvant natt til søndag. Her forbereder frivillige seg til nattens søk. Foto: Daniel Laabak/Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

• Har du opplysninger om forsvinningen ber oslopolitiet om at du tar kontakt på telefon 02800. Har du informasjon til Dagbladet, send sms til 2400, epost til 2400@db.no eller ring 24 00 00 00.

(Dagbladet): Sigrid Giskegjerde Schjetne ble borte på mystisk vis natt til søndag. Det siste livstegnet fra 16-åringen er en sms sendt rundt 00.15.

Politiet sperret av og intensiverte søket i ett område på bakgrunn av nye opplysninger i går kveld, men det har ikke gitt noen resultater.

- Vi har ikke funnet noe som kan knyttes til jenta eller gi oss noen ledetråd om hvor hun befinner seg, sier vaktleder ved kriminalvakta i Oslo, Oddleif Sveinungsen, til Dagbladet.

Det ble funnet et klesplagg som lignet på det Sigrid skal ha hatt på seg.

- Ved nærmere undersøkelser viste dette seg å ikke tilhøre jenta, sier Sveinungsen.

Mange funn Over 500 frivillige deltok i går i søket i tillegg til profesjonelle mannskaper.

- Det har blitt gjort en del funn av klesplagg, smykker og alt mulig rart. Dette blir fortløpende levert inn til oss, og da sjekker vi om dette kan ha noen tilknytning til saken. Hittil har ingenting hatt det, sier Sveinungsen.

INGEN SPOR: 
Sigrid Schjetne (16) forsvant ved Østensjø natt til søndag. En politibetjent fjerner mandag kveld sperringer som var satt opp tidligere på kvelden. 
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
INGEN SPOR: Sigrid Schjetne (16) forsvant ved Østensjø natt til søndag. En politibetjent fjerner mandag kveld sperringer som var satt opp tidligere på kvelden. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

Politiet har fått inn en stor mengde tips i saken, og disse blir også nøye gått gjennom.

- Vi må starte i dag med et møte for å se hvordan vi skal fortsette søket. Vi må gå gjennom alle nye tips og deretter vurdere om vi skal starte med annen taktisk etterforskning, sier vaktlederen.

Fortsatt håp Politiet har ikke gitt opp håpet om å finne Sigrid i live.

- Vi leter etter en levende person helt til vi får indikasjon på noe annet, sier Sveinungsen.

Dagbladet får opplyst at det skal være en pressekonferanse på formiddagen tirsdag, men noe konkret klokkeslett er ikke satt enda.

SAVNET:
Arkivbilde av den 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne som har vært savnet siden natt til søndag.
Foto: Privat / NTB scanpix
SAVNET: Arkivbilde av den 16 år gamle Sigrid Giskegjerde Schjetne som har vært savnet siden natt til søndag. Foto: Privat / NTB scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media