Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Natteravn: - Hørte to kjappe skudd

Natteravn Sarah Gulin hørte skudd da 21-åring ble skutt og drept i Prinsdal i Oslo fredag kveld.

DREPT: Innsatsleder Svein Arild Jørundland i Oslo-politiet om drapet på en kebabkiosk i Oslo. Video: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg hørte ett skudd som var tydelig, mens samboeren min mener at han hørte ett skudd til like etterpå, at det var to kjappe skudd, sier Sarah Gaulin i Natteravnene til NTB.

Hun bor bare hundre meter fra åstedet i Prinsdal der en 21 år gammel mann ble drept sent fredag kveld.

- Jeg synes det var veldig ubehagelig. Vi håpte først at det var fyrverkeri, sier Gaulin.

Natteravnene er på plass i Prinsdal og prater med folk i nærområdet lørdag ettermiddag. Ved åstedet var folk begynt å tenne lys til minne om 21-åringen.

Jobbet på skole

Den avdøde 21-åringen jobbet på en skole i Oslo. Det bekrefter rektor ved skolen overfor Dagbladet.

Rektor har i dag sendt ut en sms til alle de ansatte der hun informerer om tragedien.

«En av våre ringevikarer er dessverre offeret på Prinsdal. Skolen får besøk av et kriseteam på mandag, som vil ta hånd om voksne og barn. Jeg tenker på alle ansatte som var venner av ham», skriver hun.

- Målrettet angrep

Politiet har nå kalt inn ekstramannskaper for å finne ut hvorfor 21-åringen ble drept i det som politiet karakteriserer som et «målrettet angrep».

- En person skal ha kommet til stedet, før han målrettet skjøt mot den avdøde, uttalte politiinspektør Grete Lien Metlid på en pressekonferanse tidligere i dag.

Hun vil ikke si noe om politiet har beslaglagt skyte- eller stikkvåpenet som skal ha blitt brukt. Politiet vet foreløpig ikke hvem gjerningspersonen er.

- Det er for tidlig å si mer om denne personen. Vi er nødt til å foreta mer undersøkelser og avhør før vi kan komme med mer opplysninger om hvem som kan stå bak dette. Vi vet sålangt heller ikke motivet, sier Metlid.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media