OVERFALT: En kvinnelig natteravn ble i natt overfalt av to personer i Moss sentrum. MMS-foto: 2400/Knut Michael Haugland.
OVERFALT: En kvinnelig natteravn ble i natt overfalt av to personer i Moss sentrum. MMS-foto: 2400/Knut Michael Haugland.Vis mer

Natteravn (60) overfalt i Moss

Nesebrudd, armbrudd og mulig hjernerystelse etter blind vold.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): En 60 år gammel kvinne som patruljerte som natteravn i Moss sentrum i natt, ble overfalt av to personer like ved utestedet «Lucky&Børsen» i Dronningens gate.

- Stakkaren fraktes inn i ambulanse nå, sier Knut Haugland (19) til Dagbladet.no ved 02.15-tida.

- Folk her i gata er veldig fortvilet. Ikke bare var hun natteravn, men hun var også en eldre kvinne. Hvem gjør noe slikt, spør Haugland retorisk.

- Vi leter nå etter to ukjente gjerningsmenn, opplyser operasjonsleder Terje Linddal ved Østfold politidistrikt.

Kvinnen ble først kjørt til Moss sykehus, der det ble påvist brudd i nesen, armbrudd og mulig hjernerystelse. Tidlig i morges ble hun kjørt videre til Sentralsykehuset i Fredrikstad.

- Ifølge vitnebeskrivelsene vi har fått foreløpig, skal mennene være relativt unge, max 25 år. Et annet vitne sier de var tynne og kledd i svarte klær. Det er ikke mye å gå etter, sier operasjonsleder Sigrun Mørkesth til Dagbladet.no i sekstiden i dag.