Nattklubb-sjef forsvarer anmeldt fotballkjendis

Mener nordmannen er offer for sin egen berømmelse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I går ble det kjent at en norsk fotballprofil i utlandet havnet på glattcelle etter en bytur.

Episoden fant sted i det aktuelle landet natt til søndag 6. november, da mannen var ute med fotballvenner.

En kvinne hevder fotballprofilen antastet henne, og lokalt politi satte mannen på glattcelle til utpå ettermiddagen dagen etter. Først da fikk han forklart seg.

Satt i et hjørne Den 24-årige kvinnen har anmeldt nordmannen for upassende oppførsel. Fotballprofilen reagerte meget sterkt da anklagene om trakassering ble kjent.

Nå får han støtte av sjefen på nattklubben der hendelsen skjedde. Han sier til lokale medier at nordmannen gjentatte ganger ble oppsøkt av kvinnen, og en mann hun hadde med seg.

Den norske mannen skal ha sittet i et hjørne på nattklubben, da paret gang på gang gikk bort til ham.

Nattklubbsjefen sier at han først fikk vite om anmeldelsen i ettertid, og at hans inntrykk er at nordmannen selv er et offer i saken.

- Han er et offer for sin egen berømmelse, sier nattklubbsjefen.

Vitner
En talsmann for påtalemyndigheten opplyser til Dagbladet i ettermiddag at saken etterforskes av politiet, og at nordmannen har oppgitt nattklubbsjefen som vitne i sin forklaring.

- Han har nektet for anklagene, og saken er fortsatt hos politiet. De ser etter vitner, for å vinne ut hva som egentlig skjedde, sier talsmannen til Dagbladet i ettermiddag.

Ifølge talsmannen kan etterforskningen drøye i to-tre måneder, det er helt vanlig i landet. Ingen vitneavhør er ennå gjennomført.

- Mannen har oppgitt vitner som skal i avhør, men det samme gjelder kvinnen. Vi lar politiet gjøre sin jobb, før vi ser hva som kommer ut av det, sier talsmannen.

Irriterende sak Nordmannens klubb uttalte i går til Dagbladet at de ikke kommenterer saken, fordi det tilhører mannens privatliv. Utover det er de veldig fornøyd med jobben han gjør.

Til lokale medier sier klubbdirektøren i dag at det er nordmannen som må svare for anklagene, og at han har gjort det.

- Selvsagt er dette en irriterende sak, men det skjedde på fritiden hans, sier direktøren.

Da anklagene ble kjent reagerte nordmannen slik:

- Det er helt feil å anklage meg for ulovlige handlinger. Storm i et vannglass? Det er ikke en gang vann i glasset. Det er ingenting. Jeg vurderer å selv ta tak i saken.

Dagbladet har ikke lyktes i å innhente en kommentar fra nordmannen.