Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Natur og Ungdom: - 2014 var et tapt år for miljøet

- Et hvileskjær og en sovepute.

 - HVILKESKJÆR:  2014 har vært et hvileskjær og en sovepute, slo Natur og Ungdom-leder Arnstein Vestre under åpningen av organisasjonens landsmøte. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix.
- HVILKESKJÆR: 2014 har vært et hvileskjær og en sovepute, slo Natur og Ungdom-leder Arnstein Vestre under åpningen av organisasjonens landsmøte. Illustrasjonsfoto: NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

2014 har vært et hvileskjær og en sovepute, slo Natur og Ungdom-leder Arnstein Vestre under åpningen av organisasjonens landsmøte.

Landsmøtet - det 50. i rekken - holdes i Fredrikstad og startet torsdag. I talen sin betegnet han 2014 som et tapt år for miljøet.

- Omstilling kommer ikke av seg selv, i 2014 har regjeringen jobbet på spreng for å dele ut nye oljefelter i Barentshavet, bygge nye forurensende motorveier og det har aldri blitt investert mer i oljeindustrien enn i året som har gått, sa NU-lederen, før han kom med en oppfordring til statsminister Erna Solberg (H).

- Kjære Erna, i klimapolitikken holder det ikke bare med store ord. 2014 har vært et hvileskjær og en sovepute. Tida vi tapte i 2014, får vi aldri tilbake, året som har gått har vært et tapt år i klimapolitikken, sa Vestre.

(NTB)

Lik Dagbladet på Facebook
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media