Naturelsker til besvær

For andre gang er den profilerte Labour-politikeren Ron Davies tatt på fersken med en mann. Forrige gang kostet det ham ministerjobben, nå trekker han seg fra politikken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Første gang familiefaren, den ansvarlige politikeren og Wales' store helt ble tatt med buksene nede, hevdet han at det skjedde i «a moment of madness», et øyeblikks galskap. Davies ble ranet i Clapham common i oktober 1998. Det er blant Londons mindre fasjonable strøk, også kjent for sin narkotikaomsetning og som treffsted for homser.

Han forsøkte seg på flere forklaringer på hvorfor han var på et slikt sted på et sånt tidspunkt av døgnet, men det var relativt klart for alle at han var på jakt etter en mann før ranerne slo til.

Tony Blair så til slutt ingen annen utvei enn å gi Davies sparken fra regjeringen. Og dermed skulle man tro at det ble stille rundt den etterhvert åpne bifile og nygifte politikeren. Men dessverre for Davies har britene tabloidaviser som aldri hviler.

- Så etter grevlinger

Forrige uke skrev The Sun at Davies hadde gått over streken igjen. Ifølge avisa hadde den etterhvert godt voksne småbarnsfaren lurt med seg en bygningsarbeider til et kjent cruiseområde for homser utenfor byen Bath i Somerset.

Der skal representanten til det walisiske parlamentetet rett og slett befølt sin nye venn, det vil si vennen hevder han mistet interessen. Deretter løp han til The Sun.

Nok en gang måtte Davies tenke fort. Først benektet han at han i det hele tatt var i området, når det ikke gikk hevdet han at han var i skogen for å finne grevling.

Det var det ikke altfor mange som trodde på, og i dag trakk Ron Davies seg som kandidat til det walisiske parlamentet. Men han er fortsatt leder i Caerphilly Skogsfond i det sørlige Wales.

- Ron er ikke redd for å bli møkkete på hendene, sier kasserer Clive Elsbury til The Sun.

Linker:

BBC

The Sun

FRISTET: Ron Davies er ikke den eneste britiske politikeren som har gitt etter for fristelsen.