Naturfaglærer (60) siktet for trekantsex med mindreårige gutter

- Vi har grunn til å tro at det er flere ofre, sier Palm Bay-politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no:) Adrienne Laflamme har i årevis vært lærer i Brevard County i Florida. Nå er hun siktet for 15 tilfeller av ulovlig seksuell omgang med en mindreårig, melder ABC News.

Palm Bay-politiet mener Laflamme en rekke ganger har hatt sex med en 17 år gammel student som sonet i en ungdomsanstalt hvor den 60 år gamle læreren har vært ansatt siden 1986.

Politiet sier Laflamme beordret 17-åringen til å lyve om deres seksuelle forhold.

Trekant og narkotika

Ved én anledning skal de to også ha invitert en 14-åring til å delta i sexaktivitetene, og de skal ha misbrukt narkotika, melder Orlando Sentinel.

- Denne kvinnens handlinger er fullstendig uakseptable og forkastelige. Vi har grunn til å tro at det er flere ofre, sier etterforsker Jasmine Campbell i Palm Bay-politiet i en pressemelding.

Politiet startet etterforskning av Adrienne Laflamme etter at tenåringens mor kontaktet dem. Den tilårskomne læreren underviste i naturfag ved ungdomsanstalten. Hun hadde 17-åringen som elev fra midten av april til midten av mai.

Den angivelige fire uker lange affæren skjedde like før 17-åringen skulle løslates. Laflamme tok initiativet til forholdet, ifølge politiet.

ELEVSEX: POlitiet mener Adrienne Laflamme (60) har hatt sex med mindreårige gutter. Foto: PALM BAY POLICE DEPARTMENT
ELEVSEX: POlitiet mener Adrienne Laflamme (60) har hatt sex med mindreårige gutter. Foto: PALM BAY POLICE DEPARTMENT Vis mer

- Ba ham lyve

19. juni dro Adrienne Laflamme på ferie. Hun skal ha fortalt den 17 år gamle gutten at han kunne bruke bilen hennes mens hun var på reise. En kollega av Laflamme skal ha fortalt henne at mora til 17-åringen hadde anmeldt sexforholdet til politiet. Da hun ble kjent med dette, ringte Laflamme politiet og meldte bilen sin stjålet.

Politiet har avlyttet telefonsamtaler mellom 17-åringen og hans 60 år gamle lærer. Laflamme skal ha fortalt ham at hun var blitt suspendert fra stillingen sin og at hun planla å fornekte forholdet deres.

- 17-åringen spurte henne om han skulle lyve om at de hadde hatt sex. Hun sa at det ville hun, fordi hun risikerte å miste jobb og pensjon, oppgir Palm Bay-politiet.

I telefonsamtalen skal Adrienne Laflamme også ha bedt studenten om å lyve om narkotikamisbruket deres og om trekantaffæren med 14-åringen, skriver politiet.

Naturfaglærer (60) siktet for trekantsex med mindreårige gutter