Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nav åpner kontor på Moss Lufthavn Rygge

Nav-kontoret skal være åpent fram til slutten av oktober.

500 MISTER JOBBEN: Moss Lufthavn Rygge stenger 29. oktober etter at Ryanair tidligere i år besluttet å legge ned sin base på grunn av innføringen av en passasjeravgift på 88 kroner per billett. Rundt 500 ansatte ved flyplassen blir berørt. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
500 MISTER JOBBEN: Moss Lufthavn Rygge stenger 29. oktober etter at Ryanair tidligere i år besluttet å legge ned sin base på grunn av innføringen av en passasjeravgift på 88 kroner per billett. Rundt 500 ansatte ved flyplassen blir berørt. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Tirsdag åpner Nav i Østfold et eget kontor på Moss Lufthavn Rygge.

- Vi oppretter nå et midlertidig Nav-kontor for de ansatte på flyplassen. Fram til 28. oktober vil vi være til stede på flyplassen på tirsdager og torsdager, sier Hege Aatangen, markedssjef i Nav i Østfold.

Nav har fått en egen skranke ved inngangen av flyplassen. I september blir det arrangert en jobbmesse for ansatte på flyplassen.

Legger ned

Moss Lufthavn Rygge stenger 29. oktober etter at Ryanair tidligere i år besluttet å legge ned sin base på grunn av innføringen av en passasjeravgift på 88 kroner per billett. Rundt 500 ansatte ved flyplassen blir berørt.

I alt 16 Ryanair-flyginger inn og ut av Norge legges ned og selskapets kapasitet i Norge kuttes med omtrent 50 prosent. Noen avganger flyttes til Torp, og noen nye ruter opprettes fra Gardermoen.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!