Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nav-kontorene i Hordaland stenges på grunn av fest

Treretters middag og show som vil koste 2,2 millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Onsdag og torsdag skal 1.100 Nav-ansatte i Hordaland feste for 2,2 millioner kroner. Derfor stenger kontorene i fylket dørene disse dagene.

Nav Hordaland arrangerer storsamling onsdag og torsdag. De 1.100 ansatte skal møtes til faglig seminar, og det blir underholdning på scenen. Senere på kvelden skal de ansatte spise treretters middag.

Deretter blir det show. Underholdningen er foreløpig ikke kjent, men Nav lover et variert program med kjente norske artister. Festregningen blir på 2,2 millioner kroner, skriver Bergensavisen.

- Kostnadsrammen ligger på om lag 2.000 kroner per ansatt for hele samlingen. Dette inkluderer også overnattingskostnadene til om lag 200 ansatte, sier fylkesleder i Nav Hordaland, Anne Kverneland Bogsnes.

Hun forsvarer pengebruken og sier det er første gang siden Nav ble etablert at de ansatte kan samles på denne måten. Poenget er å gi de ansatte faglig påfyll og få dem til å kjenne følelsen av å være stolt av å arbeide i Nav, legger hun til.

Samlingen fører til at alle Nav-kontor i Hordaland holdes stengt enten onsdag eller torsdag. Arrangementet er delt i to grupper slik at Nav-klienter kan oppsøke et åpent kontor hvis det de vanligvis bruker, er stengt.

Strategisk rådgiver i Nav Hordaland, Frode Storvik, legger til at det vil være mulig å kontakte Nav via telefon. (NTB)