VIL GÅ AV: Velferdsdirektør i NAV, Tor Saglie, har ikke lyst til å fortsette i jobben. Her sammen med statsminister Jens Stoltenberg og arbeids og inkluderingsminister Dag Terje Andersen under et besøk på Østensjø NAV kontor i Oslo.
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
VIL GÅ AV: Velferdsdirektør i NAV, Tor Saglie, har ikke lyst til å fortsette i jobben. Her sammen med statsminister Jens Stoltenberg og arbeids og inkluderingsminister Dag Terje Andersen under et besøk på Østensjø NAV kontor i Oslo. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIXVis mer

Nav-sjefen ønsker ikke å fortsette

Tor Saglie slutter i jobben som Nav-direktør neste sommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||

Tor Saglie ønsker ikke å fortsette som Nav-direktør etter at åremålet løper ut neste sommer.

- Jeg ønsker at ny leder er pekt ut i god tid før jeg slutter. Dette er en krevende jobb og det er viktig at Arbeidsdepartementet har tid til å finne en etterfølger, sier Saglie til Nav.no.

Saglie har hatt posisjoner i Navs toppledelse i fem år. Først som leder for interimsorganisasjonen og så som direktør. Neste sommer løper åremålsperioden på seks år ut. Saglie blir i jobben til ny direktør er på plass.

- Som 61-åring må jeg erkjenne at jeg ikke har all verdens tid igjen i arbeidslivet. Samtidig er det flere ting jeg lenge har hatt har lyst til å jobbe med. Hvis jeg skal få gjort det, kan jeg ikke gå inn i en ny periode som leder av Nav, sier Saglie.

Han fremholder at han vil ha fullt fokus på Nav fremover.

- Jeg har ikke sagt opp jobben, kun varslet at jeg ikke søker nytt åremål om et år. Mitt fulle fokus er i Nav. Vi har mange oppgaver som skal løses og som jeg må ha tett oppfølging av, inntil min etterfølger tar over, sier Saglie. (NTB)