NAV sponser Vidars healerutdanning

Begynner på healerskole til høsten.

BLIR HEALER: Vidar Sem-Jacobsen (32) begynner på Healer-skole til høsten. Prisen på 43 500 kroner betales av NAV. Foto: John T. Pedersen
BLIR HEALER: Vidar Sem-Jacobsen (32) begynner på Healer-skole til høsten. Prisen på 43 500 kroner betales av NAV. Foto: John T. Pedersen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Vidar Sem-Jacobsen fra Nannestad er utdannet innen Handel- og kontorfag og har i mange år jobbet som stuer på Gardermoen. Men arbeidskarrieren fikk en brå stopp i 2007 da han ødela ryggen. Han ble sykemeldt og har siden gått hjemme.

Før nyttår tok Vidar kontakt med sitt lokale NAV-kontor.

Han var lei av å gå hjemme og ville tilbake i jobb — eller aller helst begynne på en ny utdanning. Vidar hadde nemlig et utdanningsønske litt utenom det vanlige.

Uvanlige evnerFor Vidar har alltid fått høre at han har spesielle evner.

- Søstrene mine har alltid sagt det, de skjønte det lenge før meg. Selv forsto jeg det først helt nylig, forteller Vidar.

Han ble tatt godt imot på Nannestad NAV-kontor.

- Siden jeg gikk på Handel og kontorlinja på Videregående foreslo saksbehandleren min først at jeg burde ta jobb som regnskapsfører. Men jeg har kommet fram til at tall ikke helt er min greie. Derfor nevnte jeg at jeg godt kunne tenke meg å videreutvikle evnene mine som healer, sier Vidar.

Bestemmer over eget livVidar hadde ikke trodd NAV ville ta han seriøst, og i alle fall ikke støtte han. Overrasket ble derfor stor da saksbehandleren virket positiv til ideen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer