NAV straffet Magnar (48) for ærligheten

Magnar Kolstad varslet NAV gjentatte ganger om feilsendte sykepenger. Som takk fikk han krav om å betale tilbake beløpet – med skatt (!) – innen to uker.

ETTERLYSER YDMYKHET: Magnar Kolstad forteller at han mislikte å bli møtt med en ovenfra og ned-holdning, når NAV i stedet burde vist ydmykhet over flausen sin. Foto: Gunnar Ringheim
ETTERLYSER YDMYKHET: Magnar Kolstad forteller at han mislikte å bli møtt med en ovenfra og ned-holdning, når NAV i stedet burde vist ydmykhet over flausen sin. Foto: Gunnar Ringheim Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

LUNNER (Dagbladet): - Nettobeløpet har stått på konto siden utbetalingen, men skatten den er det selvsagt Skatteetaten som har, sier Magnar Kolstad og rister på hodet.

- Hvordan kan NAV ha lov til å kreve bruttobeløpet tilbakebetalt, burde det ikke vært nettobeløpet fra mottaker og skatten fra Skatteetaten, spør 48-åringen, som purret NAV fra september til januar for å få betalt tilbake de feilsendte sykepengene.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer