Navarsete: - Et tap for Sp at Borch trekker seg

Sp-leder Liv Signe Navarsete sier at det er et tap for partiet at Sandra Borch trekker seg som leder i Senterungdommen.

- ET TAP: Sp-leder Liv Signe Navarsete sier at det er et tap for partiet at Sandra Borch trekker seg som leder i Senterungdommen. Foto: GORM KALLESTAD/NTB SCANPIX
- ET TAP: Sp-leder Liv Signe Navarsete sier at det er et tap for partiet at Sandra Borch trekker seg som leder i Senterungdommen. Foto: GORM KALLESTAD/NTB SCANPIXVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Hun har vært en sterk ressurs for Senterungdommen og Senterpartiet med sin uredde innstilling og sin ståpåvilje. Sandra har gjort Senterungdommen kjent blant mange flere enn før, både unge og gamle, sier Navarsete i en pressemelding.

Hun sier at ungdomsorganisasjonen nå må finne en ny leder.

- Det er svært mange dyktige personer i Senterungdommen som nylig har gjort en strålende innsats i valgkampen. Jeg håper at både de og andre fortsatt vil utfordre partiet og tenke mange nye tanker, sier Sp-lederen videre.

Ifølge Navarsete har arbeidet til Borch ført til at Senterungdommen har hatt stort gjennomslag i partiet, blant annet på partiets landsmøte i april.

- Jeg tar Sandras kritikk mot sentralstyret på største alvor og har respekt for at hun bruker sin posisjon til å sette søkelys på det hun mener bør bli bedre. Jeg er trygg på at Sandra gjør det av kjærlighet til partiet. Jeg kan forsikre Senterungdommen om at sentralstyret skal gå grundig inn i den kritikken som nå blir rettet mot oss, sier hun.

Liv Signe Navarsete avslutter med å si at hun er sikker på at Sandra Borch har en fremtid i Senterpartiet, dersom hun selv ønsker det.

- Hun er garantert ikke ferdig i politikken, og jeg gleder meg til å se Sandra på nye arenaer i fremtiden, sier Sp-lederen.

(NTB)