Navarsete avviser lederstrid i Sp

Liv Signe Navarsete foreslo selv Ola Borten Moe som ny nestleder.

SLÅR TILBAKE: Sp-leder Liv Signe Navarsete mener hun står støtt i partiet til tross for Økokrims etterforskning. Under landsmøte fredag slo hun også tilbake spekulasjonen om at hun skulle føle seg truet av Ola Borten Moes nestlederkandidatur og opplyste om at hun selv hadde foreslått ham som kandidat til valgkomiteen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet
SLÅR TILBAKE: Sp-leder Liv Signe Navarsete mener hun står støtt i partiet til tross for Økokrims etterforskning. Under landsmøte fredag slo hun også tilbake spekulasjonen om at hun skulle føle seg truet av Ola Borten Moes nestlederkandidatur og opplyste om at hun selv hadde foreslått ham som kandidat til valgkomiteen. Foto: Jacques Hvistendahl / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Sp-leder Liv Signe Navarsete slår overfor Dagbladet hardt tilbake mot alle spekulasjoner om at skal ha en svekket posisjon:

- Min posisjon i partiet oppfatter jeg som veldig god, sier Sp-leder Navarsete til Dagbladet og viser til at hun er foreslått av samtlige fylkeslag til å fortsette som partileder.

Etter at Økokrim startet etterforskningen av mulige brudd på regnskapsloven i forbindelse med den ulovlige pengestøtten partiet mottok i fjor, har flere spekulert i om Navarsete kan fortsette som leder.

I går ble det også klart at en av partiets største kronprinser, Ola Borten Moe, har i møte med valgkomiteen takket ja til å stille som nestleder.

Slår tilbake Navarsete avviser at noen av delene gjør hennes posisjon svekket.

- Hvis det skulle være noen misnøye med meg som leder ville det vel kommet til uttrykk nå, sier hun.

I fjor braket det løs med den mye omtalte pengerotet hvor partiet ulovlig hadde tatt imot pengestøtt fra flere statlige kraftselskaper. Det nye året startet med at Sp-lederen selv måtte inn til avhør hos Økokrim i forrige uke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer