Navarsete fornøyd med rassikringsmilliard

Tror regjeringens det vil gjøre nordmenns reiseveier tryggere.

FORNØYD: Senterpartileder Liv Signe Navarsetemener norske veier vil bli tryggere. FOTO: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET.
FORNØYD: Senterpartileder Liv Signe Navarsetemener norske veier vil bli tryggere. FOTO: HENNING LILLEGÅRD/DAGBLADET.Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| Senterpartileder Liv Signe Navarsete tror regjeringens milliard til rassikring vil gjøre nordmenns reiseveier tryggere.

- Med en økning i bevilgninger til samferdsel på 2,6 milliarder kroner leverer regjeringen det vi har lovet til den mest ambisiøse transportplanen som noensinne har blitt lagt fram. Jeg er glad for at vi nå har fått på plass en rassikringsmilliard, noe som vil sikre folks daglige reisevei til arbeid og skole mange steder i landet, sier Navarsete.

Samferdsel blir dratt fram som en av postene som blir prioritert på statsbudsjettet for 2011, som ble lagt fram tirsdag.

Navarsete mener statsbudsjettet har en tydelig Senterparti-profil som legger til rette for bosetning og næringsutvikling i hele landet.

- Budsjettet regjeringen legger fram i dag, er et budsjett for å bygge landet, sikre arbeidsplasser og å bedre velferdstilbudene til innbyggerne, sier Navarsete. (NTB)