MOTTATT TRUSLER: Tidligere partileder i Senterpartiet, Liv Signe Navarsete, har mottatt trusler etter at hun fortalte om meldingen med seksuelt innhold som ble sendt til henne fra en hyttetur i 2016. Her er hun avbildet på talerstolen på Senterpartiets landsmøte i fjor.
Foto: OLE MARTIN WOLD / NTB scanpix
MOTTATT TRUSLER: Tidligere partileder i Senterpartiet, Liv Signe Navarsete, har mottatt trusler etter at hun fortalte om meldingen med seksuelt innhold som ble sendt til henne fra en hyttetur i 2016. Her er hun avbildet på talerstolen på Senterpartiets landsmøte i fjor. Foto: OLE MARTIN WOLD / NTB scanpixVis mer

Sexmelding-saken

Navarsete har meldt trussel til PST

Tidligere Sp-leder Liv Signe Navarsete har fått trusler i forbindelse med sex-meldingssaken

Fortsatt har ingen personer tatt på seg ansvaret for Messenger-meldingen med seksuelt innhold som ble sendt til Liv Signe Navarsete fra en hyttetur i 2016.

Mange har vært på banen og bedt avsenderen av meldingen om å stå fram.

Til Aftenposten forteller Navarsete at hun har fått enormt mye støtte i saken, men at hun også har fått det hun kaller «ubehagelige meldinger».

- Én har jeg sendt til PST. Jeg vil ikke gjengi innholdet, men det var en trakasserende melding som opplevdes truende av typen «jeg vet hvor du bor». Det er jo ikke hyggelig, men som politiker vet man at når man havner i sentrum av store saker, så kan det tikke inn slike meldinger, sier Navarsete til avisa.

(NTB)