- Navarsetes sinne en seier

Lokalsykehus-aktivist Janne Endal Andersson er storfornøyd med å ha provosert Liv Signe Navarsete.

HETT MØTE: Sykehusaktivist Janne Endal Andersson provoserte Liv Signe Navarsete enormt under et møte i Nordfjordeid i kveld. Foto: Fjordabladet.
HETT MØTE: Sykehusaktivist Janne Endal Andersson provoserte Liv Signe Navarsete enormt under et møte i Nordfjordeid i kveld. Foto: Fjordabladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Janne Endal Andersson tar Sp-leder og statsråd Liv Signe Navarsetes TV2-sendte utskjelling som en seier i sin kamp for sykehuset på Nordfjordeid.

-En seier - Det tar jeg som en seier, og en bekreftelse på at jeg traff spikeren på hodet, sier hun til Dagbladet, kort etter at de oppsiktsvekkende bildene fra møtet mellom de to kvinnene gikk på TV2 i kveld.

Da Andersson i forkant av et senterpartimøte i Nordfjordeid sa til Navarsete at regjeringa og Senterpartiet ikke driver distriktspolitikk men distriktsnedbygging, tente Navarsete på alle pluggene.

- Jeg har brukt dager og netter på denne saken her. Og så skal jeg stå her og få kjeft, sa hun i TV2-innslaget.

Vil beklage En hissig og tydelig oppskjørtet Senterpartileder insisterte på at Andersson ikke visste hva hun snakket om, og på at hun har kjempet durabelig for distriktssykehus innad i regjeringen.

Den kampen har Navarsete tapt. Nå har regjeringen blant annet besluttet å fjerne fødeavdelingen på sykehuset i Nordfjord.

Sp-leder Liv Signe Navarsete vil nå beklage overfor Janne Edal Andersson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer