Navnene på de 16 elevene frigitt: Fjorten jenter, to gutter og to kvinnelige lærere mistet livet

Åtte minutter stillhet - like lenge som flyet styrtet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HALTERN AM SEE / BERLIN (Dagbladet): Navnene på de 16 tyske elevene og deres to lærere som døde i flystyrten i de franske alpene tirsdag, er nå frigitt. 

I alt 150 mennesker er bekreftet omkommet etter at Germanwings-passasjerflyet på vei fra Barcelona til Düsseldorf mistet kontakt med radaren og styrtet i fjellene i Frankrike.

Joseph-König gymnasium holdt klokka 10.53 åtte minutter stillhet sammen med resten av skolene i den nordtyske regionen, som er i sjokk etter å ha mistet 16 skoleelever og to lærere. 

Det var klokka 10.53 for nøyaktig to dager siden at flyet på vei fra Spania til Tyskland styrtet i åtte minutter før det traff bakken i de franske alpene.  

I 10.45-tida kom alle elevene ut på plassen foran skolen som i de siste to dagene er blitt brukt som sørge- og samholdssted. 

Her er krisepsykiatere, lærere og elever som alle forsøker å ta vare på hverandre etter å ha mistet vennene sine. De holdt rundt hverandre, klemmer og gråter. De minnes de fjorten jentene, to guttene og to kvinnelige lærerne, hvorav en av dem nettopp hadde giftet seg, som døde i flyulykka. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.