Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Navnet til den omkomne på boreriggen er frigitt

Det var Rune Morten Narvåg (53) som mistet livet onsdag.

TRUFFET AV UVÆR: Bildet viser riggen COSL Innovator på Troll-feltet i Nordsjøen, der en mann mistet livet etter at en brottsjø traff boligdelen på riggen onsdag kveld. Foto: Tovelin Foto / COSL / NTB scanpix
TRUFFET AV UVÆR: Bildet viser riggen COSL Innovator på Troll-feltet i Nordsjøen, der en mann mistet livet etter at en brottsjø traff boligdelen på riggen onsdag kveld. Foto: Tovelin Foto / COSL / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var 53 år gamle Rune Morten Narvåg som omkom på COSL Innovator ved Troll-feltet i Nordsjøen onsdag.

- Navnet er frigitt i samråd med familien, opplyser Kjetil Føyen, operasjonsleder i Sør Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

Rune Morten Narvåg var bosatt i Oslo, ansatt i Aker Solutions og jobbet ved subsea-avdelingen på Ågotnes.

Han mistet livet da boligkvarteret på COSL-riggen på Statoils Troll-felt i Nordsjøen ble truffet av brottsjø onsdag ettermiddag.

Det var 106 personer om bord på riggen COSL Innovator, som driftes av selskapet COSL. 44 personer ble brakt til land i helikopter, mens 59 offshorearbeidere ble igjen på riggen. To personer ble skadd.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media