Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Navngitte menn sjekkes

Jente (16) dratt inn i bil og forsøkt voldtatt ved Arendal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Politiet i Agder har fått inn tre interessante tips etter at en 16 år gammel jente meldte om et voldtektsforsøk i romjulen.

Jenta ble dratt inn i en ukjent bil med tre menn i. To av mennene forsøkte å voldta tenåringen, men hun gjorde så kraftig motstand at hun ble kastet ut av bilen igjen ved en busslomme.

Da hun traff bakken ble hun svimeslått og var bevisstløs i rundt tre kvarter før hun kom til seg selv og meldte fra om overfallet.

Konkrete navn

- Vi har fått inn noen tips etter at vi gikk ut med saken, og tre av dem vil vi undersøke nærmere, sier politioverbetjent Magne Storaker i Agder politidistrikt til Dagbladet.no.

Tipsene skal dreie seg om konkrete personer, opplyser politiet.

Jenta har forklart politietterforskere at en av mennene hadde mørkt kort hår, en tynn bart som gikk nedenfor munnvikene og en tynn stripe skjegg som gikk fra underleppen og omlag to cm ned mot haken. Mennene skal ha snakket gebrokkent norsk med arendalspreg.

- Vi vil undersøke disse tipsene i løpet av dagen og vi venter også på analyser av tekniske undersøkelser fra stedet der jenta ble funnet, sier Storaker.

LEDER ETTERFORSKNING: Magne Storaker har satt full trykk på etterforskningen av et angivelig voldtektsforsøk mot en 16 år gammel jente.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!