Nazi-tvillingene oppdaget marijuana og ble hippier

Ikke flere sanger om den hvite mannens seier fra disse tvillingene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Historien om tvillingsjentene Lamb og Lynx Gaede fra Bakersfield i California vekket reaksjoner i 2003. De to jentene dannet da gruppa Prussian Blue, et navn inspirert av giftgassen som ble brukt til å drepe millioner av jøder under Holocaust.

Ille nok i seg selv, men sangene de to søte tvillingjentene leverte (riktig nok uten noen vokale prestasjoner å skryte av) hyllet nazistene, Hitler og den hvite mannens rett til å kjempe for å overleve.

Jentene var bare elleve år gamle, så man kan lett anta at foreldrene hadde hjernevasket ungene sine ganske kraftig. Den kjente nasjonalistlederen William Pierce skal også ha stått i kulissene da jentegruppa ble dannet.

- Adolf Hitler var en fantastisk mann som bare forsøkte å forsvare sin egen rase i sitt eget land, sa for eksempel Lamb Gaede i 2006.

Begynte å røyke og vendte ryggen til Adolf Men nå har pipa fått en annen lyd. Tvillingjentene står nemlig fram i Daily Mirror og forteller at de er omvendt.

Og kuren som frelser selv den mest hjernevaskede nazist? Marijuana.

Lynx begynte nemlig å røyke den grønne veksten etter å ha gått gjennom kreftbehandling. Resultatet var så bra at hun oppfordra tvillingsøstera til å gjøre det samme, og nå har begge to tillatelse til å kjøpe medisinsk marijuana.

SMILE-HITLER: Tenåringsjenter med smilefjes på skjorta er ikke uvanlig, men for Lynx og Lamb var smilefjeset inspirert av Adolf Hitler. Foto: Prussianblue.net.
SMILE-HITLER: Tenåringsjenter med smilefjes på skjorta er ikke uvanlig, men for Lynx og Lamb var smilefjeset inspirert av Adolf Hitler. Foto: Prussianblue.net. Vis mer

- Jeg må si at marijuana reddet livet mitt. Jeg hadde nok vært død hvis jeg ikke hadde prøvd det, sier Lynx ifølge Daily Mail.

Nå sier jentene at de ser på seg selv som healere og at de er blitt rimelig liberale i politiske spørsmål.

- Jeg synes det er veldig spennende at vi har så mange forskjellige kulturer. Jeg synes det er fantastisk og jeg blir stolt av menneskeheten hver dag fordi vi har så mange forskjellige steder og folk, sier en totalomvendt Lynx.

- Vil spre kjærlighet Lamb har fått marijuana-tillatelse på grunn av ryggsmerter og skoliose. Hun hyller kreativiteten planten har gitt dem.

I FOLKEDRAKT: Søt innpakning, men hatefullt innhold i en av jentenes CD-er.
I FOLKEDRAKT: Søt innpakning, men hatefullt innhold i en av jentenes CD-er. Vis mer

- Vi vil bare komme fra et sted laget av kjærlighet og lys. Jeg tror vi skal gjøre noe mer, vi er healere. Vi vil bare vise så mye kjærlighet og posititivitet vi bare kan, sier Lamb.

Ganske langt fra sanger om gode gamle Onkel Adolf og den skjulte krigen i USA.

Om sin fortid sier Lynx ganske så diplomatisk:

MOT INNVANDRING: Jentenes mor drømmer fortsatt om å skape et lukket, hvitt samfunn i Montana. Foto: Prussianblue.net
MOT INNVANDRING: Jentenes mor drømmer fortsatt om å skape et lukket, hvitt samfunn i Montana. Foto: Prussianblue.net Vis mer

- Jeg er glad for at vi fikk være i et band, men jeg synes vi skulle ha drevet med noe litt mer vanlig, noe som var lettere å takle enn å fronte et trossystem som vi ikke helt forsto på den tida.

Jentene skylder på mora, April. Hun var medlem av en rekke nasjonalistgrupper og hadde stor påvirkningskraft på barna sine. Faren deres gikk også i 2006 rettens vei for å få fjernet dem fra mora, fordi han mente at hun hjernevasket tvillingjentene.

- De hadde jo svømmebasseng Hun har fått dem til å gjøre mye rart. Jentene ble fokus for en rekke dokumentarer og nyhetsinnslag på grunn av sine sanger, og uttalte blant annet at de ikke trodde på historien om Holocaust.

- Vi vet at det var konsentrasjonsleirer, men de hadde svømmebasseng og tennisbaner. Det er ikke noe du gir til folk du planlegger å drepe, sa for eksempel Lynx i sin barndom.

REDNINGEN: Marijuana ble tvillingjentenes redning. Foto: Colourbox.com
REDNINGEN: Marijuana ble tvillingjentenes redning. Foto: Colourbox.com Vis mer

Jentene og mora donerte også penger til ofrene etter Katrina-orkanen, men de pengene skulle bare gå til hvite ofre.

- Jeg spredte mye kunnskap uten at jeg ante hva jeg sa, sier Lamb nå.

Ifølge jentene står mora fortsatt inne for nazioppveksten, og hun skal drodle på planer om å stifte et hvitt samfunn i Montana, kalt Lille Europa.

 PÅ KONSERT: Lamb og Lynx fra tida da de var aktive nasjonalistsangere. Foto: Prussianblue.net.
PÅ KONSERT: Lamb og Lynx fra tida da de var aktive nasjonalistsangere. Foto: Prussianblue.net. Vis mer