Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nazia (2 md.) døde etter operasjonen

Fikk fjernet to fostre fra magen i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Lille Nazia fra Pakistan, som ble født med to fostre i magen, døde etter operasjonen. Det opplyser legen Zaheer Abbasi ved barnesykehuset i Islamabad der hun var innlagt, ifølge IC Wales.co.uk.

Abbasi opplyser at dette er første tilfellet av «foster i foster» som er registrert i Pakistan. Tilstanden inntreffer når ett eller flere fostre vokser inni et annet mens det fortsatt ligger i livmora. I dette tilfellet skulle det egentlig blitt tvillinger, men de de to andre fostrene sluttet å utvikle seg i fjerde måned.

DØDE: Nazia (2 md.), her etter gårsdagens operasjon. Foto: AP/SCANPIX
DØDE: Nazia (2 md.), her etter gårsdagens operasjon. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling