– Jeg utlovet ikke dusør

Ghulam Abbas (32), som politiet mener er sentral i B-gjengen, nekter for at han skal ha utlovet penger til den som drepte Mohammed Javed (28).

SKUDDSKADER: Her ligger Ghulam Abbas (32) på sykehuset etter å ha blitt skutt 23. mars 2007. 29-åringen, som er politiets hovedvitne, er tiltalt for medvirkning til overlagt drap på Abbas.
SKUDDSKADER: Her ligger Ghulam Abbas (32) på sykehuset etter å ha blitt skutt 23. mars 2007. 29-åringen, som er politiets hovedvitne, er tiltalt for medvirkning til overlagt drap på Abbas. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Politiets hovedvitne (29) mot drapssiktede Stig Bergquist (39), mer kjent som Millehaugen, mener sentrale personer i B-gjengen hadde utlovet dusør for å drepe Mohammed «Jeddi» Javed. 29-åringen tror at Millehaugen også skulle drepe ham på Haugerud, og at han drepte for å få en dusør på flere hundre tusen kroner.

Dagbladet har konfrontert Ghulam Abbas (32) – som politiet mener er en av lederne i B-gjengen – med påstandene om at han skulle ha tilbudt en større pengesum til den som drepte Javed.

– Klienten sier at dette vet han ingen ting om, og han avviser at han har noe med drapet mandag kveld i gjøre, opplyser Arild Holden i Advokatfirmaet Elden.

32-åringen har sittet varetektsfengslet siden våren 2007. Han er tiltalt for grovt heleri, og for å ha vært medlem av en kriminell organisasjon. 32-åringen nekter straffskyld i den saken.

Drapsfelle Politiets nøkkelvitne i drapssaken, den 29 år gamle mannen som politiet mener en del av Young Guns, forklarer at Millehaugen, som satt i baksetet, først skjøt Javed. Deretter skal han selv klart å flykte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer