Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nederlag for politiet

OSLO/STAVANGER (Dagbladet): Gulating lagmannsrett har redusert varetektstida for de to som er siktet for drapet i Tokke. - Dette sender politiet et skritt tilbake, mener advokat John Christian Elden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De siktede ble fengslet for åtte uker, med brev- og besøksforbud de første fire ukene. Kjennelsen ble imidlertid påkjært, og i går ettermiddag reduserte Gulating lagmannsrett varetektstida til fire uker. - Kjennelsen fra lagmannsretten gir uten tvil positive signaler for min klient. Dette sender politiet et skritt tilbake i etterforskningen, mener advokat John Christian Elden, som forsvarer en 23-åring fra Flekkefjord. Den andre siktede, en 22 år gammel mann fra Sandnes, kan sitte inne med sannheten om drapet i Tokke. Men av frykt for og lojalitet til Hells Angels-miljøet tør han ikke forklare seg til politiet. Den drapssiktede 22-åringen var såkalt «prospect» i Hells Angels-miljøet fram til drapet. Nå er han utstøtt, men føler fortsatt lojalitet til klubben. - Min klient har selv et ønske om å forklare seg for politiet, men hans tilknytning til Hells Angels-miljøet og andre personer holder ham tilbake. Han venter på en avklaring, men jeg kan ikke kommentere hva den avklaringen går ut på, sier mannens advokat, Tor Erling Staff. Politiet mener at 22-åringen fyrte av skuddene som drepte en 36-årig narkohandler i Telemark for tre uker siden. Etterforskningsleder Kjell Eskilt visste ikke i går kveld at lagmannsretten har redusert varetektstida til fire uker. - Hvis dette stemmer, så tar vi det selvsagt til etterretning. Utover det vil jeg ikke kommentere saken, sier Eskilt. frode.hansen@dagbladet.no leiv.gunnar.lie@dagbladet.no # FORSVARER DRAPSSIKTET : John Christian Eldenederlag for politiet # OSLO/STAVANGER (Dagbladet): Gulating lagmannsrett har redusert varetektstida for de to som er siktet for drapet i Tokke. - Dette sender politiet et skritt tilbake, mener advokat John Christian Elden. # Av FRODE HANSEN # og LEIV GUNNAR LIE

De siktede ble fengslet for åtte uker, med brev- og besøksforbud de første fire ukene. Kjennelsen ble imidlertid påkjært, og i går ettermiddag reduserte Gulating lagmannsrett varetektstida til fire uker.

- Kjennelsen fra lagmannsretten gir uten tvil positive signaler for min klient. Dette sender politiet et skritt tilbake i etterforskningen, mener advokat John Christian Elden, som forsvarer en 23-åring fra Flekkefjord.

Den andre siktede, en 22 år gammel mann fra Sandnes, kan sitte inne med sannheten om drapet i Tokke. Men av frykt for og lojalitet til Hells Angels-miljøet tør han ikke forklare seg til politiet.

Den drapssiktede 22-åringen var såkalt «prospect» i Hells Angels-miljøet fram til drapet. Nå er han utstøtt, men føler fortsatt lojalitet til klubben.

- Min klient har selv et ønske om å forklare seg for politiet, men hans tilknytning til Hells Angels-miljøet og andre personer holder ham tilbake. Han venter på en avklaring, men jeg kan ikke kommentere hva den avklaringen går ut på, sier mannens advokat, Tor Erling Staff.

Politiet mener at 22-åringen fyrte av skuddene som drepte en 36-årig narkohandler i Telemark for tre uker siden.

Etterforskningsleder Kjell Eskilt visste ikke i går kveld at lagmannsretten har redusert varetektstida til fire uker.

- Hvis dette stemmer, så tar vi det selvsagt til etterretning. Utover det vil jeg ikke kommentere saken, sier Eskilt.

frode.hansen@dagbladet.no

leiv.gunnar.lie@dagbladet.no

#

FORSVARER DRAPSSIKTET : John Christian Elden

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media