Nederlandsk kanal viser kannibalisme i nytt TV-show

Episoden der to menn utfordres til å spise en liten bit av hverandres kjøtt, vises i kveld.

SPISER MENNESKEKJØTT?: Etter at de to deltakerne har fulgt kokkenes forberedelse av to små kjøttstykker, settes de ovenfor hverandre og utfordres til å spise. Episoden sendes etter planen på nederlandsk tv i kveld. Foto: Youtube/BNN-TV
SPISER MENNESKEKJØTT?: Etter at de to deltakerne har fulgt kokkenes forberedelse av to små kjøttstykker, settes de ovenfor hverandre og utfordres til å spise. Episoden sendes etter planen på nederlandsk tv i kveld. Foto: Youtube/BNN-TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): En nederlandsk TV-kanal, kjent for å teste grensene for både smakløst og lovlig TV, varsler at de i kveld vil sende et TV-show der to deltakere utfordres til å hengi seg til kannibalisme, ved at de skal spise en liten, stekt kjøttbit fra den andre.

En talsmann for BNN sa i forrige uke at mennene hadde gjennomgått et kirurgisk inngrep, og fjernet et lite stykke kjøtt, den ene fra siden, den andre fra baken.

- Min motivasjon for å delta, var rett og slett et ønske om å vite hva menneskekjøtt smaker, sier en av deltakerne, Dennis Storm, i en pressemelding.

Det er lagt ut et klipp for showet «Guinea Pigs» - Prøvekaniner - som altså sendes i kveld. Der ser to menn på mens en kokk steker små kjøttbiter i en panne.

I 2007 sendte BNN et falskt TV-show der folk som trengte nyretransplantasjon, konkurrerte i direktesendte episoder for nyren til det som skulle være en dødssyk kvinne.

Hun var bare en skuespiller, og showet var en bløff, men en del skrøt av programideen og mente showet skapte blest om behovet for donorer. Programmet vant en internasjonal Emmy-pris.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer