Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nederlandsk politi: - Ingen spor etter savnet norsk mann

Har vært savnet i over ei uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nederlandsk politi leter fortsatt etter den 21 år gamle mannen fra Bryne som har vært savnet i Amsterdam i over ei uke. Det har ikke kommet inn nye tips i saken, opplyser politiet.

- Vi leter fortsatt med full styrke etter vedkommende, men dessverre har vi ikke noe veldig nytt å komme med, sier en talsperson for politiet i Amsterdam til Stavanger Aftenblad lørdag.

En spesialgruppe som jobber med forsvinningssaker i Amsterdam-politiet, etterforsker saken, opplyser talspersonen.

Forrige lørdag meldte en bussjåfør ifra om at en mann som lignet den savnede 21-åringen ble observert på en buss, men ettersom det ikke er kommet inn flere tips, er politiet usikre på om observasjonen stemmer.

- Vi fikk inn en del tips om folk som kanskje kunne ha sett vedkommende helt i starten av etterforskningen, men de siste dagene har det ikke kommet inn nye tips i saken, sier talspersonen, og understreker at de fortsatt holder alle muligheter åpne.

21-åringen besøkte Amsterdam med en venn og forlot natt til forrige fredag et utested for å ta ut penger. Han ble senere observert da en ambulanse satte ham av ved hotellet, men forsvant deretter på nytt. Da han ikke kom tilbake til hotellet, meldte vennen ham savnet.

21-åringens familie er i Amsterdam og leter etter ham, og saken har fått oppmerksomhet av en rekke nederlandske medier.

(NTB)

Lik Dagbladet på Facebook
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media