Nederlandsk turist (43) funnet død i Geiranger

Funnet etter stor leteaksjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Det ble satt i gang en storstilt leteaksjon ved Geiranger i Møre og Romsdal etter at en nederlandsk mann ikke kom tilbake til gården han bor på i går kveld. Mandag morgen bekrefter politiet at mannen er funnet omkommet.

- Den savnede ble funnet omkommet i Flydalselva. Han har sannsynligvis glidd, kommet ut i stryket og blitt tatt av fossen, sier operasjonsleder Ole Bjørn Harang i Sunnmøre politidistrikt til NTB.

Den 43 år gamle mannen var på ferie i Norge sammen med kone og barn. Han ble meldt savnet etter at han ikke kom tilbake som avtalt.

– Mannen skulle gå fra gården, som ligger i Flydal, og opp til Flydalsvatnet, og så returnere. Han ringte kona i 15-tida og fortalte at han var framme ved vannet, og regnet med å være tilbake på gården i 19-tida. Det skjedde ikke, og han ble meldt savnet, sier redningsleder Bjørn Jarle Åmlid ved Hovedredningssentralen (HRS) Sør-Norge til Dagbladet.no.

Mannskaper fra Røde Kors samt et redningshelikopter deltok i letingen.

STOR LETEAKSJON I GEIRANGER: Nederlandsk turist funnet omkommet. Illustrasjonsfoto: SCANPIX
STOR LETEAKSJON I GEIRANGER: Nederlandsk turist funnet omkommet. Illustrasjonsfoto: SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer