Nedkjølt jente (15) - savnet

Kristiansand: Sterkt nedkjølt etter å ha falt i vannet, har en 15 år gammel jente gått seg vill i området mellom Kristiansand Dyrepark og Hamresanden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

15-åringen gikk på tur med hunden klokken 13.30 i dag, men mistet etterhvert retningssansen. Hun tok selv kontakt med familien via mobiltelefon, som selv forsøkte å finne henne. De lyktes ikke, og kontaktet politiet i halv åtte-tiden. Politiet vet ikke hvor lenge jentas mobilbatteri holder, og de prøver derfor å være sparsomme med kontakten.

- Hun har gitt beskjed om at hun befinner seg like ved et vann. Vi har nå undersøkt alle vann unntatt to i dette området. Vi sjekker nå de to siste, sier vaktsjef ved Kristiansand politistasjon, Arne Jessen.

Området jenta går i skal være ulendt og vanskelig å ta seg frem i. Når hun i tillegg har falt i vannet frykter politiet at jenta skal bli så nedkjølt at hun ikke klarer å ta seg tilbake på egen hånd. Sola redningssentral er varslet og sender nå ut et helikopter. Samtidig rykker Røde Kors ut med letemannskap.

- Helikopteret bør være der innen en time. Så får vi håpe at vi finner henne raskt, sier vaktsjef ved Kristiansand politistasjon, Arne Jessen.

jannicke.nilsen@dagbladet.no