Nedkjølte og rusede menn reddet ut av skogen i Buskerud

To menn gikk seg vill og tilbrakte timevis i en skog utenfor Kongsberg etter å ha ruset seg på LSD. Til slutt måtte de ringe nødnummeret for å reddes ut.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Politiet opplyser at det var like før de «trykket på den store knappen» og satte i gang et omfattende søk etter de to mennene i begynnelsen av 20-årene natt til mandag.

- Vi fikk inn en nødtelefon fra én av dem etter midnatt. Han forklarte at han og broren hadde ruset seg på LSD og gått inn i skogen for å nyte dette her klokka 19. Han forklarte at han hadde gått seg bort og ikke fant igjen broren, sier operasjonsleder André Kråkenes i Søndre Buskerud politidistrikt til NTB.

Ifølge operasjonslederen hadde de to brødrene fortsatt å «dytte i seg» LSD inne i skogen.

- I rusen var de blitt borte fra hverandre. Den ene visste ikke hvor den andre var, så det var ikke så lett å starte noe sted, forteller Kråkenes.

Kort tid etter innringningen fra mannen kom det imidlertid meldinger fra folk som bor i nærheten om en mann som hylte og skrek inne i skogen. Dermed ble det ikke nødvendig med noen omfattende leteaksjon.

- Vi drar til stedet og finner han ene. En halvtime senere finner vi den andre. De var ruset og nedkjølt. Det endte lykkelig. De var fysisk uskadd, men høye på LSD og ikke i stand til å ta vare på seg selv for å si det mildt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer