Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nedlagt skole i Kongsvinger var cannabisfarm

Den tolvte på Østlandet på kort tid.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Enda en cannabisplantasje er avdekket på Østlandet, etter at politiet i går gikk til aksjon mot nedlagte Brønderud skole på Roverud i Hedmark, ifølge glomdalen.no

- Vi har avdekket produksjon av cannabis på den nedlagte skolen. Foreløpig er ingen pågrepet, opplyser politioverbetjent Per Olaf Nordli til Dagbladet.no.

Han vil ikke si noe om hvor mange cannabisplantasjer det er snakk om. Den nedlagte skolen er nå i privat eie, men politiet har ikke fått kontakt med eieren.

Dette er den tolvte cannabisplantasjen som er oppdaget på Østlandet den siste tida. Senest 8. februar ble det avdekket en plantasje på Skarnes i Sør-Odal kommune, som er i samme politidistrikt som den siste plantasjen.

- Det er naturlig at vi etterforsker det, men vi ser ingen umiddelbar sammenheng mellom sakene foreløpig. Vi er i kontakt med de andre politidistriktene som har opplevd lignende saker, sier Nordli.

Tre menn i 40-åra ble pågrepet i forbindelse med plantasjen på Skarnes, men det er foreløpig ikke planlagt å avhøre dem i forbindelse med den siste plantasjen.

FLERE PLANTASJER: Politiet har avdekket 12 cannabisplantasjer på Østlandet den siste tida. Dette bildet er fra en plantasje i Nes kommune.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media