- Nei, Berlusconi er ikke faren min

18-åringen i sentrum av Belusconis skilsmissekrangel snakker ut.

FIKK BURSDAGSBESØK: Noemi Letizia (18) fikk et gullkjede av Silvio Berlusconi til 18-årsdagen. Foto: AP/Franco Castanò/Scanpix
FIKK BURSDAGSBESØK: Noemi Letizia (18) fikk et gullkjede av Silvio Berlusconi til 18-årsdagen. Foto: AP/Franco Castanò/ScanpixVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

|||(Dagbladet.no): Silvio Berlusconi er i en offentlig krangel med kona Veronica Lario (52), som kan ende med en av tidenes dyreste skilsmisser.

Lario har kritisert ektemannen for at han valgte en tidligere «Big Brother»-deltaker og flere andre unge skjønnheter som kandidater til EU-parlamentet.

Enda større oppmerksomhet har det fått at hun ikke likte at mannen deltok i 18-årsdagen til Noemi Letizia.

- Jeg kan ikke være gift med en mann som bruker tid med mindreårige jenter, sa Lario ifølge The Times.

Silvo Berlusconi har måttet benekte konas beskyldninger om at han hadde et forhold til jenta da hun var 17. Belusconi mente det ville vært sprøtt å være til stede på festen om han virkelig hadde et forhold til henne.

Kaller statsministeren «Papi»
Nå snakker 18-åringen ut i et intervju med The Times.

IKKE PÅ TALEFOT: Veronica Lario og Silvio Berlusconi. Foto: AP/Susan Walsh, File/Scanpix
IKKE PÅ TALEFOT: Veronica Lario og Silvio Berlusconi. Foto: AP/Susan Walsh, File/Scanpix Vis mer

I intervjuet kommer det fram at hun kaller Berlusconi for «Papi», men hun svarer nei på spørsmål om statsministeren er den virkelige faren hennes.

- Nei, absolutt ikke. Det er faren min, sier hun i intervjuet, og peker på sin far Benedetto Letizia som sitter ved siden av.

18-åringen jobber blant annet som modell.

Hvordan kjenner de Berlusconi?

Det er uklart hvordan hun og familien ble kjent med Berlusconi. Statsministeren har sagt at han deltok i bursdagsfeieringen fordi han ville diskutere en kandidat til EU-parlamentet. Men Benedetto Letizia har tidligere ikke vært kjent som spesielt politisk aktiv. Times skriver at italiensk presse nå kaller faren «Mr. Nobody».

Berlusconi har også sagt at faren tidligere var sjåfør for den tidligere statsministeren Bettino Craxi, noe Craxis sønn benekter.

Benedetto Letizia sier han ble kjent med Berlusconi fordi sistnevnte er en mann av folket, som gjerne tar en kopp kaffe med vanlige folk.

Naboer av Letizia sier til den britiske avisa at de ikke ante at han kjente Berlusconi før de så bildene fra bursdagsfeiringen i avisene.

MODELL: Noemi Letizia. Foto: AP/Franco Castanò/Scanpix
MODELL: Noemi Letizia. Foto: AP/Franco Castanò/Scanpix Vis mer