-Nei betyr egentlig ja

Får du sympati med telefonselgerne?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Telefonen ringer. Du svarer, og får en ung, trivelig trønder på tråden som representerer en veldedig organisasjon. Hvem er denne mannen? Hvem arbeider han for?

Riktig Mental Innstilling er en karakterbasert dokumentarfilm om telefonsalg. TV-teamet følger bedriften Televita i Trondheim som arbeider for ulike gode saker. Fillmen er laget av produksjonsselskapet Faction Film og skal vises på NRK 27. januar.

Slik er det egentlig - Vi ønsket å vise hvordan det egentlig er å være telefonselger, forteller regissør Håvard Bustnes. Han mener det hele er blitt en balansert film, og tror nok mange vil sitte igjen med sympati for telefonselgerne.

Hovedpersonen i filmen er Tor Ove Røe (56) som eier og driver Televita sammen med sin kone Anne Helga (55). Begge lever og ånder for bedriften. Deres jobb er å lage gode selgere av unge mennesker som vil inn i bransjen. Negative tanker skal for en hver pris unngås. Den første måneden er verst. De fleste tåler ikke å bli utskjelt igjen og igjen fordi de forstyrret folk som slett ikke ønsker å kjøpe lodd. Tor Ove prøver å holde motet til selgerne oppe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer