«Nei, det er ikke Maddie»

Jenta på bildet tilhører marokkansk bondefamilie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Ferske bilder som er sendt ut av jenta som ble mistenkt å være forsvunne Madeleine McCann, viser at det ikke er henne.

Det var  reporteren Rashid Razaq fra den britiske avisa Evening Standard som fant Maddies "dobbeltgjenger".  

Reporteren dro  til byen Zinat  nord i Marokko for å finne ut av mysteriet med jenta på bildet. Han begynte å lete og fant raskt fram til  fem år gamle  Bushra Binhisa og familien hennes, en bondefamilie som driver med olivendyrking.

Håpet om at den forsvunne engelske jenta befant seg på den marokkanske landsbygda, forsvant dermed  nesten like fort som det kom.

Bildet som gikk verden over tidligere i dag ble tatt en av spansk turist. Jenta som kvinnen bar på ryggen lignet på Madeleine McCann, på avstand.

- Min jente

- Bushra er min lille jente. Hun er ikke Madeleine. Jeg synes synd på foreldrene, og håper at de finner Madeleine. Men Bushra er definitivt min datter, sier faren Hamid Binhisa ifølge den engelske avisen Daily Mail.

Talsmann for Madeleines foreldre, Clarence Mitchell, har uttalt til Sky News at selv om bildet ikke viser Maddie, er det fint at det er blitt viet så stor oppmerksomhet, fordi fokuset da igjen rettes mot letingen etter den forsvunne jenta.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer