Nei, jeg har ikke forberedt talen ...

LOS ANGELES (Dagbladet): Alle spør meg om jeg har forberedt en takketale, og ingen tror meg når jeg sier nei.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men det er faktisk sant - det har virket helt fjernt for meg å skulle sette meg ned og komponere en takketale. Hvis jeg vinner Oscar, får jeg bare håpe at jeg beåndes med vendinger som går ut over det å takke alle og enhver - at jeg heller sier noe som kan representere norsk film på en meningsfylt måte.

Hittil har jeg altså vært helt følelsesløs og rolig i forhold til dette - helt til fredag morgen: Da kjente jeg at noe viktig nærmer seg.

Mens jeg sto i dusjen - det er ofte en kreativ stund, Woody Allen har dusj på kontoret og går dit hvis han står fast med noe - da kjente jeg at jeg begynte å tenke på seminaret med de andre nominerte regissørene. Der skulle vi holde en liten tale om filmene våre - og hva skulle jeg si?

Så snart begynner jeg vel å tenke på den store talen også. Jeg er blitt anbefalt å ta en time hos massøren Alexi, og når jeg ligger der og slapper av, kan det nok hende at jeg holder en liten tale for meg selv.

Hva blir det neste? Hårstell og profesjonell legging av make-up på den store dagen? Det er en salong her på hotellet - nærmest et slags tempel for skjønnhet og velvære - og det ser ganske deilig ut. De kan ta meg etter Nicole Kidman og gjøre meg beautiful, sier de - så kanskje gjør jeg det ...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer