Trafikkulykke

- Nei, nei, nei, dette skjer ikke

På en helt vanlig biltur og på en strekning de hadde kjørt mange ganger før, så skjedde det som Sandra Nilssen og Gretha Nilssen aldri kommer til å glemme. Nå forteller de den dramatiske historien.

TOTALVRAK: Slik så Grethas bil ut etter den voldsomme krasjen. Foto: Privat
TOTALVRAK: Slik så Grethas bil ut etter den voldsomme krasjen. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sandra Nilssen (45) og Gretha Nilssen (66) var på vei til jobb i Narvik en kald novemberdag i fjor. De to hadde jobbet sammen i åtte år og rukket å bli gode venner.

Da jobben gjorde at de måtte ta den lange turen til Narvik, så ville de helst gjøre det sammen. Vanligvis var det helt udramatisk.

Men rundt en time ut i den 100 kilometer lange turen fra Kjøpsvik, smeller det.

Avisa Nordland skrev om saken først.

Sandra kjører, men det er Grethas røde Hyundai de sitter i. Selv om det er tidlig på morgenen, er de slettes ikke alene på den svingete veistrekningen.

De skal rundt en sving når Sandra skjønner at det kan være glatt, og girer ned. Bilen manøvrer svingen fint, men rundt hjørnet kommer et vogntog i motsatt kjørefelt.

Hengeren på vogntoget får sleng, og bakenden slår inn i den lille røde Hyundaien. Sandra og Gretha blir slått inn i autovernet og mister kontrollen over bilen. De to blir til tilskuere når bilen sklir over i motsatt kjørefelt.

Der kommer det en tankbil.

- Nei, nei, nei, tenkte jeg da. Dette skjer ikke, forteller Sandra til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer