Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Rødt kjøtt fortsatt klimaversting

Nei, rødt kjøtt fra Norge er ikke bedre for klimaet enn importert avokado

Mer klimavennlig selv om den fraktes over halve kloden.

FEIL: I en artikkel i Bergens Tidende hevder Sogn og Fjordane bondelag at rødt kjøtt fra Breim er bedre for klimaet enn avokado fra Chile. Det er feil. Foto: NTB Scanpix
FEIL: I en artikkel i Bergens Tidende hevder Sogn og Fjordane bondelag at rødt kjøtt fra Breim er bedre for klimaet enn avokado fra Chile. Det er feil. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!