Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nei, tja, ja

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Først må jeg si gratulerer til Magnhild Meltveit Kleppa som skifter mening i homofilidebatten. Det står det respekt av.

Jeg forundres over debatten dette meningsskifte avstedkommer. Motstandere mener at hun burde holde på standpunktet hun gikk til valg på. Politikere må vel også ha lov til å reflektere over hvilke verdier vi skal bygge politikken på.

Kleppa har gått noen runder med seg selv og reflektert over hvorvidt det er riktig å betrakte homofile som mindre verdifulle enn heterofile. Og når hun så kommer frem til at hun ikke vil være med på å diskriminering av mennesker på grunn av seksuell legning.

Gjennom kunnskap og refleksjon kan alle få ny innsikt og mulighet til å skifte mening, det er slik vi vokser som mennesker, det må vi vel kunne forvente av politikere også, selv om det er midt i en regjeringsperiode?

BYTTET LAG: - Kleppa har gått noen runder med seg selv og reflektert over hvorvidt det er riktig å betrakte homofile som mindre verdifulle enn heterofile, skriver leseren under. Foto: Scanpix
BYTTET LAG: - Kleppa har gått noen runder med seg selv og reflektert over hvorvidt det er riktig å betrakte homofile som mindre verdifulle enn heterofile, skriver leseren under. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media