Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nekter for å ha kjørt bilen som var på Østensjø

37-åringens Citröen skal ha blitt registrert i bomstasjon.

SIKTET: 37-åringen som er siktet for drapet på Sigrid Giskegjerde Schjetne ble i går besluttet varetektsfengslet i fire uker. Foto: Dagbladet
SIKTET: 37-åringen som er siktet for drapet på Sigrid Giskegjerde Schjetne ble i går besluttet varetektsfengslet i fire uker. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den drapssiktede 37-åringen benekter at han kjørte den grønne Citroënen som skal ha blitt registrert da den passerte bomstasjonen i nærheten av området Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) bodde, ifølge advokat John Christian Elden.

Elden, som forsvarer den varetektsfengslede 37-åringen, sier fredag at han ikke bestrider at det er grunnlag for mistanke om at Sigrid kan ha mistet livet i en trafikkulykke.

- Jeg bestrider ikke at det på det nåværende tidspunkt er grunnlag for en slik mistanke, selv om min klient bestrider å ha kjørt bilen. Den videre etterforskning må vise om mistanken opprettholdes, sier Elden til NTB.

Elden vil ikke si noe om hvor hans klient hevder å ha vært på det aktuelle tidspunktet Sigrid forsvant eller hva han gjorde natt til 5. august.

- Nei, det kan jeg ikke si noe om. Det er en del av etterforskningen, sier Elden.

Politiadvokat Cecilie Gulnes avviser fredag overfor NTB at den varetektsfengslede 37-åringen har alibi for natten Sigrid Schjetne forsvant. Men heller ikke hun vil si noe om hvor siktede har fortalt politiet at han befant seg eller gjorde den aktuelle natten.

 (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media