Stella Mwangi tiltalt for promillekjøring

Nekter for promillekjøring: - Skadene på hennes bil har vært der hele tiden

Artist Stella Mwangi (31) nekter straffeskyld for alle poster i tiltalen.

TILTALT: Stella Nyambura Mwangi nekter straffskyld for promillekjøring. Hun risikerer ubetinget fengselsstraff for hendelsen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
TILTALT: Stella Nyambura Mwangi nekter straffskyld for promillekjøring. Hun risikerer ubetinget fengselsstraff for hendelsen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den kjente norske artisten Stella Mwangi (31) møter i dag i Oslo tingrett, tiltalt for promillekjøring og forulemping av offentlig tjenestemann.

Mwangi nekter straffskyld etter tiltalen for forholdet som skjedde i fjor høst. Hun er uenig i tiltalen i sin helhet, sier hun i retten.

Mwangi møtte opp i retten i dag tidlig med en hvit bluse og et skjerf rundt hodet og hadde med et knippe venner og støttespillere i salen.

I retten oppgir hun at hun er musikkartist og klesprodusent. Mwangi er mest kjent for sin seier i norske Melodi Grand Prix i 2011.

- Krasjet luksusbil med promille

Ifølge tiltalen kjørte Mwangi en Mercedes i Bernt Ankers gate i Oslo midt på dagen 29. september i fjor «til tross for at hun var påvirket av alkohol og/eller andre berusende eller bedøvende midler».

Den kjente artisten og tidligere Melodi Grand Prix-deltakeren skal også ha kjørt inn i en eller flere biler på stedet, noe som førte til materielle skader, ifølge tiltalen.

Aktor Marita Hagen sier i retten i dag at operasjonssentralen i Oslo-politiet fikk en telefon rundt klokka 13.30 29. september i fjor om en Mercedes som skal ha kjørt i flere biler ved Bernt Ankers gate.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer