Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nekter fremdeles

KRISTIANSAND (Dagbladet.no): Viggo Kristiansen har sittet i lange avhør om barnedrapene i dag. Han nekter fremdeles for å være innblandet i voldtekten og drapene av Stine Sofie Sørstrønen (8) og Lena Sløgedal Paulsen (10).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Min klient holder på sin forklaring. Han har ikke erkjent straffskyld, og han nekter for å ha vært i Baneheia i det aktuelle tidspunktet, sier Kristiansens forsvarer Tore H. Pettersen til Dagbladet.no i kveld.

Politiet er likevel sikre på at Kristiansen deltok i ugjerningene. Etterforskerne mener de har bunnsolide bevis mot 21-åringen.

- Vi sitter på så mye at vi ikke er avhengige av hans forklaring. Vi er heller ikke avhengige av å få en tilståelse, sa kriminalsjef Arne Pedersen til Dagbladet.no tidligere i dag.

Avhøret av Kristiansen begynte klokka 10.00 i formiddag, og ble avsluttet klokka 21.00.

Medsiktede, kameraten Jan Helge Andersen (19), tilsto i forrige uke drapet på Stine Sofie Sørstrønen (8). Andersen hevder at det var kameraten som voldtok begge jentene før han drepte Lena Sløgedal Paulsen (10). 19-åringen påstår han deretter ble truet til å drepe.