Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nekter kjennskap til kidnapping

En av de tre som ble pågrepet i går hevder de var på guttetur fra Stockholm til Oslo.

NEKTER KJENNSKAP TIL KIDNAPPING: En av de tre som ble pågrepet i går hevder de var på guttetur fra Stockholm til Oslo og benekter enhver kjennskap til saken. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
NEKTER KJENNSKAP TIL KIDNAPPING: En av de tre som ble pågrepet i går hevder de var på guttetur fra Stockholm til Oslo og benekter enhver kjennskap til saken. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): En av de tre mennene som ble pågrepet etter at to jenter på ett og tre år ble kidnappet på Brandbu på Hadeland i går, benekter ethvert bekjentskap med kidnappingen, forteller mannens advokat, Harald Ottestad, til Dagbladet.

- Han nekter enhver befatning overhodet med saken, sier han.

Mannen, en irakisk mann i 30-åra, som er bosatt i Sverige, ble pågrepet i en svenskregistrert Saab i Grålum i Østfold få timer etter at barna ble brutalt bortført på Hadeland.

Mannen hevder at de hadde vært på guttetur i Oslo da de ble pågrepet av norsk politi.

- Han har poengtert at han selv har to barn og spurte flere ganger etterforskerne om hvorfor han var trukket inn i denne saken, sier Ottestad til NTB.

Mannen blir trolig overlevert til politiet i Vestoppland i løpet av onsdagen.

De to jentene er ennå ikke funnet, og faren deres er etterlyst i hele Europa.