Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nekter kjennskap til lik i egen hage

Drapssiktede Mirza Hussain (56).

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Den drapssiktede svogeren (56) til den savnede Zahid Mahmood Butt stiller seg uforstående til at det torsdag ble funnet et nedgravd lik i hagen hans, melder NTB.

Svogeren, Mirza Hussain, lot seg intervjue i programmet «Etterlyst» på Viasat 4 i fjor høst, før han ble siktet i saken.

- Han er sjokkert over funnet og stiller seg helt uforstående til det. Han sier han ikke har noen kjennskap til liket, og står ved sine tidligere forklaringer, sier mannens forsvarer, advokat Brynjar Meling, til NTB.

I løpet av torsdag kveld vil han ta stilling til om han vil samtykke i politiets krav om varetektsfengsling i full isolasjon de nærmeste to ukene. Hvis han ikke samtykker, vil saken bli avgjort under fengslingsmøtet i Stavanger tingrett fredag klokken 10.

- Nå vet vi i hvert fall at vi står overfor en drapssak, uansett hvem den døde personen skulle vise seg å være, sier Meling i en kommentar til den nye utviklingen i saken.

Liket som ble funnet skjult under løv og vekster er nå sendt til obduksjon.

- Jeg forholder meg til at dette er en sak med flere siktede, som min klient er i en familiesituasjon med. Det innebærer at det er en situasjon hvor man ikke har vitneplikt, sier Meling til NTB.

Zahid Mahmood Butt (54) ble sist sett mandag 9. juli 2007.

LIKFUNN: Boligen til drapssiktede Mirza Hussain er sperret av etter likfunnet i hans hage. FOTO: Erling Hægeland/DAGBLADET
LIKFUNN: Boligen til drapssiktede Mirza Hussain er sperret av etter likfunnet i hans hage. FOTO: Erling Hægeland/DAGBLADET Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media