Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Nekter MC-klubb å holde fest

Øvre Eiker kommune forbyr MC-klubben Outlaws å holde fest på en låve i kommunen kommende helg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Begrunnelsen for forbudet er at eieren av gården der låven ligger ikke har søkt om bruksendringstillatelse. Kommunen har derfor lagt ned forbud mot at det skal holdes fest i bygningen. MC-klubben gir seg imidlertid ikke, og planlegger å holde festen utendørs, melder NRK.

Kommunen frykter en konfrontasjon mellom Outlaws og en annen motorsykkelklubb, den Hells Angels-tilknyttede Norsemen, som også planlegger fest i Øvre Eiker til helgen. Kommunen har også nektet denne klubben å holde fest der det opprinnelig var planlagt. Også denne festen skal likevel avholdes, men den får noe mindre omfang.

Det kommer utenlandske medlemmer fra begge motorsykkelklubbene for å delta på festene, og politiet har gitt uttrykk for at de frykter bråk og konfrontasjoner.

Ordfører Anders B. Werp i Øvre Eiker forklarer avslagene med at kommunen ikke ønsker etablering av alle typer motorsykkelklubber.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media