Nekter medvirkning til trippeldrap

Drapssiktede Ole Bostrøm Lundin (65) nektet i retten i dag for at han er innblandet i drapet på massasjepiken Marianne Pedersen (36) og hennes to barn. Lundins sønn, Peter (28) er også siktet for drapet som har rystet Danmark.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet ville ha rettsmøtet bak stengte dører, men fikk ikke gjennomslag for det. Dermed fikk et samlet dansk pressekorps høre hvorfor politiet mener de to står bak drapet på Pedersen (36) og hennes to sønner Brian og Dennis.

De tre har vært savnet siden 16. juni, og politiet tror de er drept av far og sønn Lundin.

Visepolitimester Jens Berger fortalte under fengslingsmøtet i Rødovre at de har funnet Pedersens øks hjemme hos 65-åringen. Politiet skal også ha funnet blod på flere av 65-åringens gjenstander, skriver det danske nyhetsbyrået Ritzau.

I tillegg til siktelsen for medvirkning til drap, er også Ole Bostrøm Lundin siktet for tyveri. Politiet har funnet flere gjenstander som tilhører Pedersen hjemme hos 65-åringen.

Under rettsmøtet kom det også fram at politiet har funnet flere merker etter øksehogg i Pedersens garasje.

Rettsmøtet avsluttes seinere i kveld.

Peter Lundin er tidligere dømt for drapet på sin mor. Faren ble dømt til to års fengsel for å ha hjulpet til med å grave ned sin egen ektefelle.

Les også far og sønn siktet for dansk trippeldrap>