Nekter prinsesse-bilder

Islendingene får ikke se Ingrid Alexandra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit er svært fornøyd med oppholdet på Island og synes forventningene til besøket er mer enn innfridd. Men datteren Ingrid Alexandra, som er med på turen, vil de ikke vise fram.

- Hun er med av praktiske grunner og er ikke en del av den offisielle delegasjonen, slår kronprins Haakon fast.

I det offisielle programmet fra det islandske presidentkontoret står prinsessen imidlertid oppført som en del av delegasjonen sammen med sine foreldre, og forventningene til å få et bilde av de tre sammen på Island har vært store.

Mens kronprinsparet mandag tilbrakte mange timer i en buss sammen med presidentparet og den øvrige delegasjonen, ble den lille prinsessen fraktet med egen transport for moderlig servering både på historiske Thingvellir og på Snorres Reykholt. Men noe bilde av den lille familien sammen kom altså ikke på tale.

Kronprinsparet var svært begeistret for den flotte turen i strålende solskinn på veien til Nesjavellir og videre til det historiske området Thingvellir mandag formiddag.

- Det har vært en utrolig innholdsrik dag, og vi har først og fremst fått et innblikk i de historiske båndene mellom Norge og Island, sier kronprinsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer